productes

PRODUCTES

cepsa lubricants

CEPSA Lubricants ofereix tot una gama de productes per a tots els sectors del mercat. Productors de lubricants garenteixen la màxima qualitat en els seus productes.

ertoil lubricantes

Les màximes prestacions per al teu vehicle. Els lubricants Ertoil donen resposta a les necessitats dels motors moderns. A més, compleixen amb els nivells de qualitat ACEA, les especificacions americanes API i amb els requeriments dels principals fabricants.

bateries varta

Confiï en les bateries VARTA®: les millors bateries, fabricades pel líder mundial del mercat de bateries.Bateries STAR&STOP, EFB i convencionals per automòbil i vehicle industrial i bateries de GEL per autocaravanes.

aditius forté

Tractaments per tot tipus de vehicle, els motors nets funcionen millor. Aditius pel combustible, motor, transmissions i radiador. L’elecció dels professionals.
b2000

Formem part del grup empresarial AEDIPA l'objectiu ha estat disposar de productes de gran consum amb una excel·lent qualitat / preu fabricats sota la marca B2000 en importants productors.Equips SAMOA

Equipaments per la manipulació i gestió de fluids en el manteniment de tot tipus vehicles, infraestructures i maquinària industrial.Bardhal

Productes professionals per a l'Automoció. Disposem d'un ampli assortiment de solucions químiques per al món de l'automoció.


ADBLUE

ADBLUE per a flotes de diesel pessat i taller d'automoció.